Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα

Hubei HYF Packaging Co., Ltd.

Κίνα Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Ευχαριστίες για ευγενικά τη φιλοξενία σας. Η επιχείρησή σας είναι πολύ επαγγελματική, θα έχουμε τη συμπαθητική συνεργασία στο κοντινό μέλλον.

—— Elane

Είμαι Online Chat Now

Hubei HYF Packaging Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Hubei HYF Packaging Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : HYF
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~300
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2005
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η Co. HUBEI HYF PACKAGAING, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής και οι πωλήσεις συρρικνώνονται την ταινία και άλλα υλικά συσκευασίας από το 2005, που βρίσκονται στην Κίνα «κοιλάδα οπτικής» - πόλη Wuhan.

 

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ HYF που αρχίζει για να παράγει PETG (PET) συρρικνώνεται την ταινία από το 2011, καιεισαγμένος ΔΎΟ αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής ταινιών από τη Γερμανία (BRUCKNER) με τη ικανότητα παραγωγής 12.000 τόνων το χρόνο.

 

Κίνα Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

PETG μας (PET) συρρικνώνεται την ταινία συρρικνώνεται την ταινία είναι ένας νέος τύπος του πράσινου πλαστικού υλικού συσκευασίας με ένα τελευταίο ποσοστό διακένωσης άνω των 70%, ειδικάχρησιμοποιημένοςστουψηλής απόδοσηςμονοαξονικόκαιδιαξωνικότέντωμασυρρικνωθείτετηνταινία. PETGσυρρικνώνεταιτηνταινίαπαρουσιάζειτέτοια χαρακτηριστικά όπως υψηλός ελέγξιμος συρρικνώνεται τη δυνατότητα, υψηλή διαφάνεια, υψηλή ερμηνεία, υψηλής αντοχής της επέκτασης, της χαμηλής ελαφριάς ομίχλης, της χαμηλής φυσικής διακένωσης, και της άριστης απόδοσης τυπωμένων υλών. Αυτό που είναι περισσότερος, αυτό είναι ασφαλές, ανακυκλώσιμος, ανανεώσιμος

και φιλικός προς το περιβάλλον, προσαρμομένος στο διεθνές πρότυπο της περιβαλλοντικής παραγωγής.

 

Κίνα Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Επίσης, τώρα η ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ HYF ήταν κύρια πολλών φγμένων PVC μηχανών με τη ικανότητα παραγωγής 8.000 τόνων το χρόνο, και τα προϊόντα έχουν εξαχθεί στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, την Αφρική και τις Ηνωμένες Πολιτείες, και η ποιότητα και η τεχνολογία των προϊόντων μας ιδιαίτερα συστήνω από τους σφαιρικούς πελάτες μας

Κίνα Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Συμφωνούμε με τη «ποιοτική καινοτομία για να κερδίσουμε την αγορά, η διαχείριση καλής πίστης πέταξε το μέλλον.» το αυστηρού και λεπτολόγου εργασίας ύφος φιλοσοφίας, υψηλά οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα, δοκιμάζει το καλύτερό μας για να ενισχύσει τα εσωτερικά υλικά συσκευασίας του πρώτης τάξεως εμπορικού σήματος. Εμείς πρόθυμοι να κάνουμε το φίλο και την ειλικρινή συνεργασία, να δημιουργήσει λαμπρό με σε όλο τον κόσμο!

 

Κίνα Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

Κίνα Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Κίνα Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

 

Κίνα Hubei HYF Packaging Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hubei HYF Packaging Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Alice

Τηλ.:: 86-15327161968

Φαξ: 86-027-83991169

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)